Aukioloajat

Joulukylästä voit ostaa jouluisia tuotteita ja nauttia tunnelmasta sekä monipuolisesta ohjelmasta. Seuraavan Lahden Joulukylän päivämäärät ja aukioloajat ilmoitetaan myöhemmin.

Sijainti

Lahden Joulukylä sijaitsee Lahden torilla, aivan kaupungin keskustassa. Toria ympäröivät Vapaudenkatu, Aleksanterinkatu ja Rauhankatu. Torin alla sijaitsevan toriparkin sisäänajo on osoitteessa Rauhankatu 13.

Saapuminen joulukylään

Omalla autolla saavuttaesssa kannattaa hyödyntää kauppatorin alla sijaitsevaa Lahden Toriparkkia. Lahden toriparkkiin ajetaan Rauhankadulta ja siellä on kahdessa tasossa yhteensä 600 pysäköintipaikkaa.

Lue lisää Lahden Toriparkista

Torille on helppo tulla myös julkisilla kulkuvälineillä. Kaikki paikallisliikenteen linja-autot ajavat kauppatorin kautta. Ja pitkän matkalaiset pääsevät linja-autoilla myös Matkakeskuksesta torille.

Katso aikataulut

TERVEYSTURVALLISUUS

  • Pidä riittävä turvaväli eri seurueiden kesken. Työntekijät ja järjestyksenvalvojat muistuttavat kyllä, jos tämä meinaa unohtua.
  • Pidä huolta käsihygieniasta. Muun muassa myyntikojuissa on käsidesiä tarjolla, joten käytä sitä.
  • THL:n linjauksen mukaisesti kaikkien yli 12-vuotiaiden on hyvä käyttää maskia ruuhkatilanteissa, myös ulkona liikuttaessa.
  • Älä tule kipeänä tapahtumaan, vaikka poisjääminen harmittaisikin.
Lue lisää terveysturvallisuudesta

Järjestäjien yhteystiedot

Pääjärjestäjät Lahden kaupunki ja Lahden seurakuntayhtymä

Kyläemäntä Inkeri Määttä
+358 44  416 3890
inkeri.maatta@lahti.fi

Janne Konttinen
+358 44 7191 271
janne.konttinen@evl.fi