Joulukylän myyjät Visit Lahden verkkokaupassa

Kynttilöitä Joulukylässä

Kun Päijät-Hämeessä siirryttiin tiukempiin koronarajoituksiin, jouduttiin Lahden Joulukylän valmistelutkin lopettamaan ja tapahtuma peruttiin tältä vuodelta. Mukaan oli kuitenkin ehtinyt ilmoittautua jo yli 20 myyjää, jotka olivat pitkin vuotta valmistautuneet joulusesonkiin tuotteita tehden. Lahden Joulukylän järjestäjät eivät halunneet jättää myyjiä oman onnensa nojaan, joten ratkaisuja piti etsiä verkkokaupan puolelta. Apuun riensikin Visit Lahti, jonka verkkokauppaan tuotteet saatiin asiakkaiden ulottuville ja helposti poimittaviksi ostoskoriin parilla klikkauksella.

Mukaan digikokeiluun lähti neljä myyjää: Ahvenanmaan herkkuja myyvä Ålands Smak, luonnonkosmetiikkayritys Donna Taponero, lahtelaistaitelija Kikka Nyrén sekä Sibeliustalossa sijaitseva ravintola Lastu.

Ålands Smak – Ahvenanmaan maistuvat on jo Joulukylän konkareita, joka tuottaa ja markkinoi pääosin ahvenanmaalaisten pienyrittäjien valmistamia uniikkeja ja herkullisia elintarvikkeita. Verkkokaupan valikoimista löytyvät hillot, kastikkeet, maustekurkut, saaristolaisleipä, sillit, tyrnirouhe sekä kinkut parhaat kaverit eli herkulliset sinapit. Palanpainikkeeksi valikoimasta voi ostoskoriin klikata myös siideriä ja glögiä. Tutustu tuotteisiin

Donna Taponero on vuonna 2014 perustettu suomalainen luonnonkosmetiikkayritys, jonka ideologiana on valmistaa asiakkaille artesaanitason tuotteita puhtaista luonnon raaka-aineista. Marttilasta maailmalle ponnistavan yrityksen tuotteista mukana on muun muassa kuusenpihkavoide, hunajainen ihovoide ja lämmittäviä sekä viilentäviä jalkavoiteita. Erinomaisia tuotteita lahjaksi läheiselle! Tutustu tuotteisiin

Naivistitaiteilija Kikka Nyrénin taidemaskit, pussukat ja tyynyliinat ovat paitsi iloisen värikkäitä, myös käytännöllisiä lahjoja pukinkonttiin. Lahtelaistaiteilijan kuvissa seikkailevat usein eläinhahmot, mutta välillä myös retkeillään talvisissa maisemissa mummon kanssa. Taidetta voi myös ostaa tauluina seinää koristamaan tai lähettää postikortin muodossa kauemmaksikin iloa tuottamaan! Tutustu tuotteisiin

Ravintola Lastu on tuonut verkkokauppaan myyntiin kondiittori Mian suussa sulavat, käsintehdyt suklaakonvehdit. Upean näköiset konvehdit ovat kuin koruja, joten raaskiikohan niitä edes syödä? Myytävänä on 8 ja 20 kappaleen konvehtirasiat, jotka voi joko noutaa Sibeliustalolta tai postikulujen kanssa tilata vaikka ystävän osoitteeseen yllätykseksi. Konvehdit ovat gluteenittomia, ja saattavat sisältää pähkinää. Tutustu tuotteisiin