Joulukylässä vietetään pikkujoulut

Mikael Saari viihdyttää, Skate & Date tarjoaa mahdollisuuden pikatreffeihin.

Lahden Joulukylässä vietetään pikkujouluiltaa perjantaina 20. joulukuuta. Joulukylän Pikkujoulujen ohjelmaosuudessa kello 19-21 lavalla nähdään lahtelainen suosikkiartisti Mikael Saari. Tapahtuman uutuutena Jäätorilla järjestetään Skate & Date -nimellä kulkevat pikatreffit, eli rusettiluistelua modernilla twistillä.

30–50-vuotiaiden erä starttaa kello 19 ja 18–30-vuotiaiden erä kello 20. Osallistuminen on ilmaista omilla luistimilla. Vuokraluistimista veloitetaan pieni maksu.

Tapahtuman juontava yhteisö- ja tapahtumapappi Reetta Kalteenmäki odottaa hyviä ”mätsejä”, mutta ei ole varautunut vihkimään pareja illan päätteeksi. ”Ei sentään, vaikka olisihan se hauska konsepti. Ainakin kuulutukset pitää hoitaa etukäteen.”

Torialueella on perjantai-iltana aito savusauna, jossa voi käydä löylyttelemässä pientä maksua vastaan. Joulukylässä on pikkujouluiltana luvassa muitakin yllätyksiä.

Myös odotettu lämmike tekee paluun Lahden Joulukylään. Kahvipaussi-teltassa on myynnissä terästettyä glögiä ja totia koko yhdeksänpäiväisen tapahtuman ajan. Myynnistä vastaa Tolvanen Oy.

Lahden Joulukylä on avoinna 14.-22.12.2019 päivisin klo 9-19. Pikkujouluperjantaina 20.12. on pidennetty aukioloaika klo 9-21, ja päätöspäivänä 22.12. kylä hiljenee joulun viettoon jo klo 18. Tapahtuman pääjärjestäjät ovat Lahden kaupunki ja Lahden seurakuntayhtymä.