Lohinivan LuonnonVoima Oy

Lohinivan LuonnonVoima valmistaa ja myy supersuosittua Luonnotar Pihkasalvaa ja muita Luonnotar-luonnonkosmetiikkasarjan tuotteita. Kaikki tuotteet ovat käsin Lahdessa tehtyjä.

”Lippulaivatuotteemme on Luonnotar Pihkasalva, joka on valittu myös Luonnonperintösäätiön viralliseksi tukituotteeksi! Luonnotar Pihkasalva on 100% luonnontuote, jonka vaikuttava aine on kotimaisen metsiemme kultaa. Olemmekin erityisen ylpeitä pihkamme laadusta, joka on käsin kerättyä passiivista pihkaa puhtaista Lapin ikimetsistä. Pihka on antibakteerista, se rauhoittaa välittömästi ärtynyttä ihoa ja poistaa kutinan.

Salvassa on lisäksi vain kolmea, huolella valittua ihoa hoitavaa ja uudistavaa ainesosaa. Luomulaatuinen neitsytoliiviöljy sisältää runsaasti vahvoja antioksidantteja ja kosteuttaa sekä uudistaa ihoa. Luomulaatuinen sheavoi on ihonhoidon tehoaine, joka rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja edistää ihon uudistumista. Kotimainen, puhdas ja pharmacialaatuinen mehiläisvaha suojaa ihoa ja pehmentää sitä tehden siitä silkkisen sileän. Luonnotar Pihkasalva ei sisällä mitään lisättyjä hajusteita, väri-tai säilöntäaineita.

Pihkasalvamme sopii kaikille vauvasta vaariin ja käy kaikille ihotyypeille. Se sopii erinomaisesti myös eläimille. Ainoa este käytölle on yliherkkyys hartsille.

Luonnotar-sarja sisältää myös muita tuotteita, joissa suurimmassa on mukana pihkaa. Tule Joulukylään tutustumaan tuotteisiimme ja anna jouluksi lahjoja, jotka eivät jää käyttämättä!”

Lohinivan LuonnonVoiman tuotteita voit ostaa Lahden Joulukylästä viikonloppuna, eli la-su 18.-19.12.2021 klo 10-19.

Poika ja koira sekä yrityksen logo   Kuvituskuva

Pihkavoidesalvapurkkeja