Inspis Lahti ry

Inspis Lahti ry on lahtelainen nuorten toimintaryhmä.

Tavoitteemme on edistää nuorten työllistymistä ja kehittää uusia toimintamalleja. Me Inspiksessä koemme tärkeänä, että nuorten energia ja osaamispotentiaali otetaan kaikkia hyödyttävään käyttöön. Työmme yhdistävänä teemana on huomion kiinnittäminen yhteiseen ympäristöömme ja sen viihtyisyyteen ja kauneuteen. Pyrimme siihen, että jokainen kantaisi vastuun omasta ympäristöstään.

Saavuttaaksemme tavoitteemme toteutamme erilaisia tapahtumia ja tempauksia. Toimintaamme osallistuu noin neljäkymmentä nuorta vuodessa, jotka ovat pääsääntöisesti 18–25-vuotiaita. Toimintaamme voi hakeutua jatkuvasti uusia nuoria, jotka pääsevät ohjatusti toteuttamaan ja kehittämään omaa osaamistaan sekä intohimoaan. Toimintamme on saavuttanut paljon arvostusta ja huomiota, minkä johdosta meillä on laajat verkostot yrityksiin ja yhteiskunnallisiin päättäjiin.

Joulukylässä olemme olleet mukana useasti. Tänäkin vuonna tuomme Joulukylään nuorten näkemyksiä ja osallistamme kylän asiakkaita erilaisiin toimiin mukaan. Myymme myös erilaisia joululahjoja ja ruokatuotteita.

Written by Inkeri Määttä