Avain asumisoikeus

Avain Asumisoikeus on Suomen kolmanneksi suurin asumisoikeusasuntojen omistaja ja valtakunnallisesti merkittävä yleishyödyllinen yhtiö. Vahvasti kasvavan yhtiön tavoitteena on tuottaa jatkuvasti uusia asumisoikeusasuntoja ja pitää yllä monipuolista asuntotarjontaa ympäri Suomen.

Avain Asumisoikeus Oy kuuluu suomalaiseen Avain Yhtiöt -konserniin, joka on erikoistunut asuntojen ja asumisen palvelujen tuottamiseen, rakennuttamiseen, isännöintiin sekä korjausrakentamiseen. Konsernin tehtävänä on rakentaa ja ylläpitää toimivaa ja turvallista elinympäristöä sekä kehittää kokonaisvaltaista asumisen ja rakentamisen laatua.

Avain Yhtiöt -konsernin omistuksessa on yli 7 000 asuntoa ja vuoden 2017 aikana määrä lisääntyy lähes 700 asunnolla. Valmistuvien kohteiden lisäksi aloitetaan noin 1 000 uuden asunnon rakentaminen.

www.avainasunnot.fi

Written by Tiina Rintala-Siira