EkoRisain Verstas ja Tmi Päivi Ilen

EkoRisain ja Tmi Päivi Ilen myyvät paikallisia käsitöitä

EkoRisain Verstas valmistaa ekologisia ja kekseliäitä tuotteita kierrätysmateriaaleista. Tuotteissa hyödynnetään vanhoja astioita, postimerkkejä, vinyylilevyjä, kirjoja,ym… sekä puusepän ylijäämää. Yrityksestä saa tilattua myös mittatilauskalusteita sekä vanhojen huonekalujen kunnostusta.

Facebook: EkoRisainVerstas, p.040 5230006, riikkametso@gmail.com

Tmi Päivi Ilen on yhden ihmisen yritys. Rakkaus luontoon ja eläimiin inspiroi minua ja töitäni. Käsityönä syntyy persoonallisia eläimiä ja pikkuruisia linnunpönttöjä koruiksi sekä koriste-esineiksi. Materiaalina käytän pääasiassa villaa ja puuta.

Facebook: Lasipaja tmi Päivi Ilen, p. 040 7420094

 

EkoRisain oli mukana Joulukylässä myös viime vuonna.

Written by Hanna Rättö